Reviews


5 stars after 317 reviews
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede snelle service en was heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden de combibox besteld, maar de edamame boontjes ontbraken. 4/12/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verse pokebowl. Nooit zo een grote en goed gevulde pokebowl gehad voor die prijs! 4/12/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het geleverde eten was prima en lekker. Er was echter ook een extra omelet bij besteld en die is niet geleverd. Jammer. 4/4/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/30/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers en lekker! 3/30/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke en verse sushi & super lieve bezorger 3/21/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeerlijk. weer genoten met mijn kinderen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima sushi, helaas was de crunchy garnaal niet langer knapperig bij bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, goede service 3/7/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Boven verwachting 👍 2/24/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/21/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt slecht gegeten. Er zat geen zalm in de door mij bestelde zalmrol van 15 euro. Waardeloos. 2/20/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en top service! 2/17/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 2/14/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Boven verwachting!!! 2/14/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Moesten het zelf komen halen omdat er weinig bezorgers waren. De rijst was droog en oud. 2/7/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Life Saver… elk weekend weer 🔥🔥 2/3/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten weer! En de bezorging was snel. Kleine tip, kijk goed naar wat mensen wel of niet erbij willen hebben: we hadden soya en wasabi aangevinkt en de lepeltjes en gember uitgevinkt. We kregen de gember, wasabi en lepeltjes. 2/3/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Uw eigen site gaf 30 minuten aan, de bestelling kwam na anderhalf uur 2/2/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling kwam ruim een half uur later dan aangegeven zonder hierover te berichten. Sushirijst was dik en klef en overheersend in smaak. In verhouding veel meer 'groen'vulling dan vis / vlees. Het volgen van je bestelling is niet up to date. 1/29/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zeer goed !! Mijn zoontje vind het heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker 1/22/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5 Sterren 1/19/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/19/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en snel op kunnen halen. Zeker een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi ever! Overtreft veel luxe restaurants. Super lieve medewerkers en eigenaar. Ik ben al een tijdje vaste klant. Dank je wel voor de gratis drankjes! 1/13/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet nodig 1/12/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere sushi. Super service en hele goede kwaliteit. 1/2/2024
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2023
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben er van genoten het was absoluut heerlijk!! 12/26/2023
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2e Kerstdag super heerlijk pokébowls gegeten van Sushi de Bilt. Absolute aanrader. Alle kerstdrukte in winkels vermeden 12/26/2023
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2023
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tweede keer dat we eten bestellen, eerste keer heerlijke pokebowls. Nu sushi waarvan rijst droog was, presentatie zeer matig en bijgerechten nauwelijks warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vanmiddag weer besteld. Dit keer een grote bestelling maar ook hier was alles top! Kom zeker weer terug 12/14/2023
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2023
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon prima 12/6/2023
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokébowls. Goed gevuld met verschillende ingrediënten en in verhouding met de rijst. Absolute aanrader en gaan hier vaker bestellen. 12/5/2023
Sushi time De Bilt Hessenweg 9 030-7436548
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2023
Sushi Time 4 stars after 3606 reviews
Sushi Time