Reviews


4 stars after 258 reviews
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/15/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De sushi is er na 2 uur wachten nog niet… 2/14/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik vind het niet erg dat de bestelling laat was (2 uur na bestelling), verwacht ook niet dat dat snel gaat op Valentijnsdag. De sushi zat op zijn kant in de tas dus zag er niet erg fraai uit, maar was ook niet goed gemaakt: ingrediënten oneven verdeeld, stukken oneven en niet goed doorgesneden dus de boel scheurde uit elkaar. Veel te veel geld voor je waar. 2/14/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was lekker en op tijd bezorgd, maar erg slecht verpakt. De plastic deksel was gebroken waardoor er mogelijk plastic deeltjes tussen de sushi was terecht gekomen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Waardeloze bestelling en dat is niet de eerste keer. Dit keer smaakte de avocado naar aardappelpuree, waarschijnlijk al ver over de houdbaarheidsdatum. Sushi zonder liefde gemaakt. Mist ingrediënten. Geen stokjes, wasabi, gember en Soja erbij geleverd. Kortom totaal onacceptabel. Hier wil sushi time zijn naam toch niet aan verbinden!? Ingrijpen zou ik zeggen. 2/10/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekkere sushi bestellen er vaker echt een lust voor het oog en de mond 2/9/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal heel tevreden, maar kreeg vandaag een mangolicious pokebowl zonder mango (!) en zonder edamame, koude chicken wings terwijl warm besteld (zelf maar in de pan gegooid), en wel soja maar geen wasabi terwijl andersom aangegeven. Werd bovendien een kwartier eerder bezorgd dan aangegeven tijd. Jammer.. 2/9/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
The sushi is too expensive for what you get 1/29/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Uur te laat bezorgd, suhi valt makkelijk uit elkaar. Aangegeven geen chopsticks en gember, toch geleverd 1/26/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
slechte kwaliteit. Geen aanrader. Droge hap 1/25/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 1/19/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi was een half uur te laat, opzich niet een heel probleem maar laat het even weten dat is wel zo fijn. Verder vond ik de sushi erg koud en daardoor minder smaak, erg jammer. Ondanks de lange rit was het warme gerecht wel nog warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Avocado was overrijp en de inhoud van de box was anders dan aangegeven op de website. 1/10/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We moesten 2 uur wachten op bestelling. De sushi is minder qua hoeveelheid en qualiteit dan vroeger. De website tracker gaf 2 uur lang aan dat onze bestelling werd bereid, dus werkt ooo niet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2024
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nadat ik van IJmuiden naar Haarlem centrum was gereden bleek dat mijn bestelling niet geleverd kon worden. Ik kwam voor niets naar de winkel en ging zonder kerst eten de deur uit. Het verbaast mij dat de medewerkers niet gebeld hadden dat m’n bestelling niet geleverd kon worden. Had mij 50 minuten autorijden bespaard 12/26/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
had besteld om af te halen. Is maar goed als je laat bezorgen want wat een shabby zooi. Vraag me af of die voedselwarenclub hier uberhaupt controleert. En dan de service, ik kwam al een kwartier later moesten ze er nog aan gaan beginnen! kon ik nog zeker 20 min. op mn bestelling wachten. Was het lekker? Nou ik geef het een 5-je. Voor mij de laatste keer hier. 12/25/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/19/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was niet echt vers en geen gember en wasbi en zonder stokjes 12/19/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een uur te laat gekomen,minder dan op de site, heel weinig sojasaus en geen rode saus bij de garnalen, heb er over gebeld er werd gezegd stuur maar een mail,niet ff zeggen dat regelen wij even,raad deze zaak niet aan!!!! 12/13/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na uren wachten en na twee telefoongesprekken waarin werd gezegd dat de bestelling onderweg was werd mijn telefoonnummer geblokkeerd. In het derde gesprek met een andere telefoon bleek de bestelling toch niet gemaakt te zijn en dus ook niet onderweg. Na ruim twee uur wachten maar besloten om wat anders te regelen. Ik krijg mijn geld nog terug. Waardeloos dus, meerdere malen voorgelogen. Natuurlijk kan er iets mis gaan. Maar zeg niet dat de bestelling er over zes minuten is als je weet dat de bestelling niet eens gemaakt is. 12/8/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker!! Alleen wasabi zat er niet bij deze keer 12/1/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde langer dan voorspelt was volgens de site. Voorspel dan langer en als de bestelling eerder komt dan valt het mee. 11/25/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden beide een pokebowl. Pas op voor de spicy tuna, die is echt heel pittig! De extra mango die ik besteld had ontbrak helaas en als je nooit eerder besteld hebt, weet je ook niet of de extra crispy chicken ook inderdaad in je crispy chicken bowl zit ;-) 11/25/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi box was lekker, maar moest meerdere keren bellen omdat bezorging 45 min te laat was. 11/18/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde erg lang waarna de bezorging niet klopte, miste een gerecht bij de bestelling. Deze kon ook pas veel later bezorgd worden door bezorger te kort. Hierdoor geld terug gevraagd, dit zou contant gebracht worden, dit is nog niet gebeurd. Ik hoop dat dit wel nog gebracht word. 11/16/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakvol, variatie en op tijd bezorgd. Een lekkere bijdrage aan vader/zoon avondje 11/11/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed ! Heerlijk! Vriendelijke bezorging ! 10/28/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1,5 uur wachten voor de bestelling is wat te lang. De rijst was erg compact en niet echt zacht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was bijna een uur later dan verwacht, en was ook niet compleet, waardoor we nog een uur moesten wachten voordat we de gehele bestelling hadden. Kwaliteit slaat hier niet op het eten maar op de zeer slordige behandeling van de bestelling. 10/14/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/14/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/12/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Belangrijkste is dat we heerlijk hebben gegeten! Moesten er wat langer op wachten. 10/9/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi veel te laat bezorgd meer dan 2 uur gewacht waardoor ik een werk afspraak bijna mis liep na 3 keer bellen bestelling eindelijk ontvangen 10/9/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had zonder gember besteld, kreeg echter 2x gember maar helaas geen wasabi. Ook is de sojasaus erg karig met maar 1 klein zakje. Op de website hebben ze het over volle stempelkaart, dan krijg je €5 korting, deze kan je echter nergens verzilveren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Woensdag 50% sushikorting Ik heb 2 bestellingen gedaan voor een Sensationbox De ene MET korting € 27,50 De andere ZONDER korting € 35,95 Hoezo 50 % korting?! In de winkel werd amper gereageerd op mijn opmerking hierover (moest via de website). Twee keer gemaild en helaas geen reactie ontvangen. De bestelling die bezorgd moest worden kwam 3 kwartier te laat. De andere bestelling heb ik zelf opgehaald. Wesley 10/3/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/3/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1,5u gewacht op mijn bestelling. 9/29/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/22/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten, vers en lekker, maar bezorging was minder leuk. Anderhalf uur wachten, het telefoonnummer werd gegeven maar geen informatie en of update, niks... 👎 9/21/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
de bezorger was kennelijk iets verlaat maar het was uiteindelijk geen probleem. de website was niet bijgewerkt dat hij onderweg was. helaas stonden er geen nigiri zalm en tonijn op de kaart om apart te bestellen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Dit was de tweede x dat mijn bestelling niet op tijd af was. En jullie waren een box vergeten, dus moesten wij terugkomen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 9/9/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas werd het pakket (een grote sushi box) geleverd met slechts een heel klein zakje wasabi, 1 sojaflesje en 1 paar stokjes. Na een belletje werd dit correct opgelost door meer saus alsnog na te brengen. De chilisaus bij de ebi garnalen werd ook meegenomen, maar zou nu alleen nog maar via extra betalen te verkrijgen zijn.. jammer. Daarnaast waren de ebi garnalen veel te lang in de frituur gestopt en dus hartstikke bruin en niet lekker. De sushi is ok, niks meer, niks meer minder. Dit is alleen helaas de 2e keer dat er nalatigheid is via sushi time, dus wij gaan kijken naar een andere plek om te bestellen. 9/8/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer voortreffelijk! 9/4/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In plaats van avocado zaten er boontjes bij, de rest was goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/3/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorgtijd was dit keer één uur en twintig minuten. Dat vond ik erg lang. De sushi was wel weer om je vingers bij op te eten. Mooi op kamertemperatuur, en kakelvers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/3/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was erg prettig en snel ondanks de zware regen van vanavond. De sushi zelf smaakte goed, erg van genoten. Ik hoop dat de volgende bestelling net zo goed is😃 9/1/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De rollen vielen uit elkaar, de edamame was supergroot en weinig, de stokjes/soya/wasabi zat niet bij de bestelling (essentieel als je het mij vraagt). Al met al een beetje karige bedoening… niet voor herhaling vatbaar! 9/1/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet compleet geleverd. 1 gerecht nageleefd, 5 loempia's. Voor de rest leek het het wel heel snel afgeraffeld gemaakt en ingepakt. 8/26/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed er zat alleen geen rode saus bij de hapjes. 8/25/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2023
Sushi Time 4 stars after 3378 reviews
Sushi Time