Reviews


4 stars after 267 reviews
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas werd het pakket (een grote sushi box) geleverd met slechts een heel klein zakje wasabi, 1 sojaflesje en 1 paar stokjes. Na een belletje werd dit correct opgelost door meer saus alsnog na te brengen. De chilisaus bij de ebi garnalen werd ook meegenomen, maar zou nu alleen nog maar via extra betalen te verkrijgen zijn.. jammer. Daarnaast waren de ebi garnalen veel te lang in de frituur gestopt en dus hartstikke bruin en niet lekker. De sushi is ok, niks meer, niks meer minder. Dit is alleen helaas de 2e keer dat er nalatigheid is via sushi time, dus wij gaan kijken naar een andere plek om te bestellen. 9/8/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer voortreffelijk! 9/4/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In plaats van avocado zaten er boontjes bij, de rest was goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/3/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorgtijd was dit keer één uur en twintig minuten. Dat vond ik erg lang. De sushi was wel weer om je vingers bij op te eten. Mooi op kamertemperatuur, en kakelvers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/3/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging was erg prettig en snel ondanks de zware regen van vanavond. De sushi zelf smaakte goed, erg van genoten. Ik hoop dat de volgende bestelling net zo goed is😃 9/1/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De rollen vielen uit elkaar, de edamame was supergroot en weinig, de stokjes/soya/wasabi zat niet bij de bestelling (essentieel als je het mij vraagt). Al met al een beetje karige bedoening… niet voor herhaling vatbaar! 9/1/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Niet compleet geleverd. 1 gerecht nageleefd, 5 loempia's. Voor de rest leek het het wel heel snel afgeraffeld gemaakt en ingepakt. 8/26/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed er zat alleen geen rode saus bij de hapjes. 8/25/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen stokjes en sojasaus besteld. Wel ontvangen. Wel gember besteld, niet ontvangen. Edamame boontjes niet lekker. Rest ok. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/20/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wat is er aan de hand deze keer. Normaal goed en nu: - Tofu maki ontbreekt volledig! Staat wel op de bon. - Er zit bijna geen ‘crispy’ in de crispy mayo. Rijst dubbel dik, nauwelijks. - Groene sesam ontbreekt op de crispy Mayo. - Er zitten 4 dwars gesneden nigiris bij. Ziet er niet uit en eet minder lekker. - de California hand rolls zijn wat stukjes surimi bovenop gelegd maar niks er in en in alle handrolls (ook de zalm) zat geen mayo -Vega en niet vega zat ondanks het verzoek daarvoor door elkaar…tegen elkaar zelfs! Niet lekker voor de vega’s. Totaal anders dan we gewend zijn! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/20/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te lekker en dus te weinig. Haha, volgende keer grotere box 8/18/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/13/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was heerlijk komen zeker nog eens terug 8/12/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De gyoza en de yakitori waren lauw tot koud en de avocado in de ebi sushi was niet rijp. 8/11/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger was ruim een half uur te vroeg. Gelukkig was ik al thuis en kon het eten niet koud worden. Maar zo veel te vroeg is niet prettig. 7/24/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! Zoals gewend van SushiTime This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/16/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ontvangen wat niet besteld is Dit is de tweede keer dus kijken wij naar alternartieven 7/13/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling niet compleet, kwaliteit wordt steeds minder. 7/6/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meer dan anderhalf uur moeten wachten op de bestelling; een box sensation de luxe. Tussentijds wordt beloofd dat er ter compensatie voor het lange wachten er wat extra's bij zit. Dat blijkt een flesje water te zijn. Ook teleurstellend was de 3 kleine zakjes soja saus waarvan 1 leeggelopen was in de tas. Nagebeld maar er kon geen sojasaus worden nabezorgd. Echt balen dit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/2/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling zou binnen een uur geleverd worden en was er pas na 1,5 uur. Dit vind ik echt heel erg lang 6/28/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowl met zalm 6/28/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers optijd bezorgd en erg lekker 6/24/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/23/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was prima 👌 6/22/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik zou de kwaliteit ook 5 sterren willen geven en dat is de smaak ook zeker waard. Maar ik geef 4 sterren en wel omdat de sushi bij 2 van de drie soorten die ik besteld had nogal losjes was. Hierdoor had ik een vork nodig omdat het tussen de eetstokjes uit elkaar viel. 6/20/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Waarom wordt er geen soya meer bij geleverd en geen chop stick? 6/14/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi zat wat krap in de box. Lastig uithalen maar dat is het enige. Verder was het erg lekker 5/29/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je moet wel geduld hebben maar zeer de moeite waard, heerlijke sushi! 5/20/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alle 3 de sushi bowl waren soort van geshaked en daardoor in alles de smaak van de pittige saus en ik moest snel achter bezorger aan voor bakje met maki komkommer. "Oh, sorry, deze is uit de tas gevallen." 5/18/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde een half uur langer dan gepland. Dat was jammer!!! Website gaf dit niet aan en we hebben een paar keer gebeld om te vragen wanneer t nu kwam. Eenmaal hier was t wel lekker, mr ook koud ( dat wat warm had moeten zijn). Beetje teleurstellend dus. 5/12/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alles door elkaar geschud en op zijn kop in de bakjes Zonde van de moeite die de keuken neemt om het er appetijtelijk uit te laten zien This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/6/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er zaten een aantal sushi’s bij die naar verbrand plastic smaakten. Dit was erg zonde. Verder alles prima. 5/1/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is verrukkelijk en vers altijd! Alleen de edamame waren vandaag heel weinig, oud, verschrompeld en koud. Alsof ze per ongeluk dágen oud waren! Slordig. Want die moeten natuurlijk ook lekker zijn, hè. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/30/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
bij inschrijven kreeg ik een susi rol gratis en kreeg een code. tijdens bestellen werkte de code niet en moest ik toch betalen,lag ziek op bed mn dochter dacht de bezorgen betaalde het nog terug ze wou het uitleggen maar hij liep weg. zo word dus bij € 6, je neus doorgeboord dan had ik niet een besteld 4/21/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima op tijd bezorgd! 4/21/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eén bakje sushi lag los in de tas en er was niks extra als sticks, soyasaus of wasabi meegeleverd. Wel aangevinkt 4/15/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Heerlijk eten, goed warm bij aankomst, fijn dat je nu kunt aangeven dat je geen stokjes enzo hoeft (scheelt weer afval) en altijd vriendelijke bezorgers. Aanrader! 4/11/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/9/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten en bezorging was precies op tijd! Minpunt: voor 4 personen 1 bakje soja saus en 2 keer eetstokjes 4/1/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers en smakelijk! Vriendelijk personeel bij het afhalen en mijn bestelling kreeg ik snel mee. 4/1/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nice but sine rolls were falling apart. 3/31/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/26/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling niet volledig 3/24/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Door een aanpassing in de bestelling duurde het erg lang voordat de bestelling er was maar dat werd goed gemaakt door een extra’tje. Zoals altijd was het weer erg lekker 3/24/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten, alles goed vers en het zag er heel mooi uit, wij zijn heel tevreden, voor herhaling vatbaar en het goed opgelost met mijn restaurant cadeau kaart, die online niet in te wisselen was, top gedaan! 3/17/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/14/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zijn heel vriendelijk geholpen en de Sushi smaakte voortreffelijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/12/2023
Sushi Time Haarlem Kruisweg 44 zw 023-5319126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De sushi is goed op smaak alleen valt het uit elkaar. De rijst plakt niet voldoende. Sushi met topping in een plastic bakje is geen succes. Bij het open maken plakken de toppings als zalm, avocado aan het deksel. De saté is niet warm bij aankomst. 3/11/2023
Sushi Time 4 stars after 3606 reviews
Sushi Time