Reviews


5 stars after 569 reviews
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en altijd top bezorgd 7/23/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top geregeld, bestelling bezorging en prijs This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling kwam te laat en Sushi was niet zo lekker als eerdere keren Misschien minder aandacht door drukte? 7/20/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top 7/18/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim half uur te laat, +bezorger kwam niet eens uit de auto bij afleveren van bestelling 7/12/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/12/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Good !! 7/9/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 7/9/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heeeel veeel later bezorgd. Website gaf tot op het laatst 19.00 uur aan bezorg tijd 18.30. Sushi heerlijk maar te lang wachten en zorg dat je website klopt, noemen we verwachtingsmanagement. 7/8/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Komt afspraken niet na kwa bezorgtijden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verschillende info over wel of niet open. Gelukkig bleek Wilnis open terwijl op de algemene site alle vestigingen gesloten stonden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze hebben mij 2x gebeld dat ze iets niet hadden. Voor het ene gekozen voor een andere sushi en bij de bubble tea hadden ze geen smaakt die ze hier lusten als alternatief. Ik kreeg daarvoor keurig het verzoek een tikkie te sturen en het bedrag werd meteen terug geboekt. 7/6/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben heerlijk gegeten met zijn allen, alles was naar tevredenheid, geen klachten. (en das best netjes als 7 man bestellingen doorgeeft) 7/5/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering! 6/29/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De laatste tijd zijn jullie een stuk later met de levering dan de aangegeven tijd. Bij laatste bestelling was indicatie binnen 60 min. en had ik het na gebeld te hebben pas na 85 min. Dit is echt te lang voor eten dat je besteld... 6/26/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld had er iets meer van verwacht. Sushi was niet goed aangerold en weinig variatie in smaak 6/26/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website gaf niet aan dat de bestelling onderweg was, deze blijf bij bereiding staan 6/25/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pokebowl. Alleen weer geen wasabi en sojasaus geleverd. Wordt standaard vergeten. 6/22/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 6/18/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Al meerdere keren pokebowl besteld en altijd genieten! 6/18/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 5/30/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers 5/30/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten zoals altijd netjes lekker en proeft schoon plus bezorger aardige vent 5/24/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We ordered 2 different sushi boxes - 1 Sensation Actie box and 1 We love sushi box - but you sent us 2 of the We love sushi. It was for a birthday so we couldn’t send it back. A bit disappointing as we wanted the salmon on fire and the tuna rolls. 5/22/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling online geplaatst voor afhalen om 16:30, kom je daar gaan ze het pas maken?? Waarom vragen jullie dan een tijd voor het afhalen ? 5/17/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/16/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen wasabi en ander toebehoren ontvangen 5/16/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
na meer dan een uur wachten op de woensdag avond maar zelf op gaan halen, de sushi was overigens heerlijk 5/15/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/13/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi heerlijk! Bezorger vriendelijk. 5/9/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious pokebowls on time delivered. 👍🏻 5/7/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super lekker...de poka bowls zijn echt top!!! 5/3/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de bietjes eruit zijn en er minder groente in lijkt te zitten. Smaak is heerlijk!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Sushi Time Wilnis Dorpstraat 35 0297-776254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Sushi Time 5 stars after 3695 reviews
Sushi Time