Reviews


4 stars after 528 reviews
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was top! Wel 1 aandachtspunt: we hadden besteld voor tussen 19:00 en 19:15u omdat we nog niet thuis waren. Bezorger stond echter om 18:35 al voor de deur. Gelukkig waren we net 2 minuten thuis, dus ging net goed.. 4/15/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede ervaring This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Warme gerechten waren koud. Helaas. 4/12/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas niet gekregen wat we besteld hadden. 4/6/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was slecht van kwaliteit. Koud en niet vers. Er miste allerlei toppings en bij de California roll miste de soort krabsalade van binnen. Via de website het contactformulier ingevuld met deze klacht. 4/2/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke sushi en levering zoals aangegeven 4/1/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nu echt de laatste keer geweest!!!!! Voordeel van de twijfel gegeven, maar wederom een zware tegenvaller. Een half uur te laat en de warme hapjes zaten er niet bij. Gebeld en redelijk vlot nageleverd. De chopsticks en wasabi wel, maar die wilden we nou net niet. De smaak van de sushi is niet goed. En veel te veel rijst, taai, smakeloos, te koud en nauwelijks topping. Het is niet vers!! Het lijkt erop dat er sinds de verhuizing iets drastisch veranderd is in de bedrijfsvoering. Voorheen top, nu NOP! Een hoop geld de prullenbak in. Nooit meer. 4/1/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk en op tijd! Fijn dat het net op tijd was voor iftar :) 3/30/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg genoten van de crunchy box, sushi was lekker vers πŸ˜€. 3/30/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk 3/29/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima sushi alleen de loempiaatjes waren lauw . Waarschijnlijk te lang onderweg geweest? 3/27/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/27/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles uitstekend This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed 3/22/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg teleur gesteld over mijn bestelling. Sushi was vlak van smaak, ongelijk gesneden en even later boerde het op. Iets was niet 100... 3/19/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger overhandigde het eten op dusdanige manier dat de toppings van sommige sushi afvielen. Het eten dient altijd rechtop gehouden te worden anders is het zonde van de moeite die er in gestoken wordt om het te maken. Dit is niet de eerste keer. 3/15/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling online geplaatst om thuis te laten bezorgen. 3 items besteld. Bij bezorging 1 item niet geleverd gekregen. Kan gebeuren. Gebeld en item zou nageleverd worden maar dan later op de avond ivm de drukte. Na enig aandringen item toch geleverd gekregen binnen 10 min. Opzich prima nieuwe toko echter lijkt het op de macdonalds... indien je meer dan twee items besteld dan worst er snel wat vergeten. 3/12/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
One of the hand rolls missed avocado, the rest of pieces had very little fish inside, mostly cucumbers 3/9/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zie mijn mail van zojuist.. 3/9/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 3/7/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker 3/6/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden 3/6/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
πŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag iets meer soja saus 3/1/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/28/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/28/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vroeg om de surf & turf roll en kreeg een andere roll met zalm er in en gerookte zalm er op. Dit is in november ook al een keer gebeurt,. 2/28/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In één woord: vreselijk. Niet te doen en ben tot nu (6 uur in de ochtend, die dingen kwamen steeds naar boven ) nog steeds misselijk van deze vieze sushi’s. 35 euro de prullenbak ingegooid. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon weer genoten 2/16/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Handroll niet zo vers Loempia’s koud 2/16/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pokebowl was deels gesneden en stuk minder dan vorige keer. Weer een langere bezorgtijd dan eerder aangegeven zonder bericht 2/10/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben bijna 2 uur op onze bestelling gewacht 2/10/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima. 2/2/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had aangegeven geen wakame in de pokebowl te willen en geen gember etc bij de bestelling te willen. Hier is volgens mij niet naar gekeken aangezien ik gewoon wakame in de pokebowl had en de extra gember etc ook gewoon had. Daarnaast had ik super veel rijst en geen avocado in de pokebowl. Ben betere kwaliteit gewend van sushitime Baarn maar vind het de laatste 3 maanden steeds minder goed 2/2/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/1/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima in orde 1/29/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We miste 1 gerechtje en dat werd direct nabezorgt. Zo ontzettend snel en attent! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als ik op de website aanvink geen chopsticks wens te ontvangen. Waarom krijg ik er dan 4? Bedankt. Maar ik kom om in de chopsticks. 1/16/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allemaal 5 sterren 1/15/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kreeg alleen ipv 4 tonijn 4 krab , 8 krab... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 1/13/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Half uur te laat bezorgd 1/9/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima in orde. Sushi heel lekker. Bestelling op tijd. 1/6/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top en optijd! 1/4/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten (zoals altijd), alleen jammer dat de wakame, die we wel betaald hebben, er niet bij geleverd was. Maar het was vast een bijzonder drukke dag, dus begrip van onze kant is er ook wel. We hopen nog vaak van jullie heerlijke gerechten gebruik te maken. 1/1/2024
Sushi Time 4 stars after 3608 reviews
Sushi Time