Reviews


4 stars after 557 reviews
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Drie pokebowls besteld waar volgens de website avocado in zou zitten; geen avocado te bekennen en ook geen edamame die we extra bestelden bij één van de drie pokebowls. Teleurstellend dus, terwijl eerdere ervaringen zo positief waren! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb geen cola gekregen bij m’n bestellefing had ze gebeld maar kreeg de hele tijd de voicemail 6/15/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Koude edamame bonen kregen alsof ze zo uit de vriezer kwamen. Terwijl deze warm horen te zijn. 6/14/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De Tobiko was op en dus werd er maar sesam gebruikt. Naar mijn mening krijg je dan niet wat je besteld hebt. Een ander gerecht dan Californië. Er over opgebeld. Er werd gezegd dat het op was. Ik heb verzocht voortaan te bellen i.p.v. zomaar te sturen. 6/12/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas de kwaliteit 2 sterren gegeven. De edamame waren heel erg koud, leek bijna wel bevroren. Dit zou opgepakt worden door sushi time Baarn. Nog niks van gehoord. De sushi was in eerste instantie met avocado, waar ik allergisch voor ben. Dit is al meteen hersteld zonder daarover te hoeven bellen en kreeg ik zelfs 2x 8 stuks geleverd. 6/3/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Werd aanzienlijk later bezorgd als gevraagd, zaten geen stokjes bij. Smaken leken erg op elkaar, en de box was anders dan online aangegeven 6/1/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/1/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er zaten geen stokjes en soja bij. De nigiri zalm was een behoorlijke dikke klont rijst. De vorige keer dat ik had besteld moest ik terug, omdat niet alles van mijn bestelling in de tas zat. 5/29/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pokebowl, binnen een half uur bezorgd. Jammergenoeg wel de wasabi vergeten... 5/27/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
5/14/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verkeerde bestelling ontvangen en ik zou terug gebeld worden..Maar helaas geen reactie van jullie kant 5/13/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dit keer was een bakje los geschoten en lagen de sushi los in de tas. Bovendien had ik wel om gember gevraagd en niet op stokjes maar was het anders om geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Had even na 6en sushi besteld en word vlak voor 7 uur pas gebeld met de melding dat onze bestelling niet gemaakt kon worden omdat alles op was, even eerder bellen was wel fijn geweest. Had al betaald dus hopelijk komt dat op tijd weer terug, maar eigenlijk zou een compensatie wel op zijn plaats zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Dank This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 5/4/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi. Eén minpuntje: wij hebben (net als altijd) niet de stokjes, wasabi en gember aangekruist want we hadden dat zelf. Maar (net als altijd) worden die dingen wel standaard in het tasje gedaan en gooien wij het dus weg….zonde. Verder ben ik benieuwd wanneer sushitime overgaat op niet-plastic verpakkingen 4/24/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was dit keer helaas een teleurstelling. Pokebowl was minder gevuld dan gebruikelijk en de sushi avocado was bruin, dus zag er niet lekker uit en was ook niet zo lekker. Hoop dat dit een uitzondering was This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd een feestje voor de smaakpapillen en goede, vlotte service! 4/20/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was top! Wel 1 aandachtspunt: we hadden besteld voor tussen 19:00 en 19:15u omdat we nog niet thuis waren. Bezorger stond echter om 18:35 al voor de deur. Gelukkig waren we net 2 minuten thuis, dus ging net goed.. 4/15/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede ervaring This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Warme gerechten waren koud. Helaas. 4/12/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas niet gekregen wat we besteld hadden. 4/6/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was slecht van kwaliteit. Koud en niet vers. Er miste allerlei toppings en bij de California roll miste de soort krabsalade van binnen. Via de website het contactformulier ingevuld met deze klacht. 4/2/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke sushi en levering zoals aangegeven 4/1/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nu echt de laatste keer geweest!!!!! Voordeel van de twijfel gegeven, maar wederom een zware tegenvaller. Een half uur te laat en de warme hapjes zaten er niet bij. Gebeld en redelijk vlot nageleverd. De chopsticks en wasabi wel, maar die wilden we nou net niet. De smaak van de sushi is niet goed. En veel te veel rijst, taai, smakeloos, te koud en nauwelijks topping. Het is niet vers!! Het lijkt erop dat er sinds de verhuizing iets drastisch veranderd is in de bedrijfsvoering. Voorheen top, nu NOP! Een hoop geld de prullenbak in. Nooit meer. 4/1/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk en op tijd! Fijn dat het net op tijd was voor iftar :) 3/30/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg genoten van de crunchy box, sushi was lekker vers 😀. 3/30/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk 3/29/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima sushi alleen de loempiaatjes waren lauw . Waarschijnlijk te lang onderweg geweest? 3/27/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/27/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles uitstekend This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed 3/22/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg teleur gesteld over mijn bestelling. Sushi was vlak van smaak, ongelijk gesneden en even later boerde het op. Iets was niet 100... 3/19/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger overhandigde het eten op dusdanige manier dat de toppings van sommige sushi afvielen. Het eten dient altijd rechtop gehouden te worden anders is het zonde van de moeite die er in gestoken wordt om het te maken. Dit is niet de eerste keer. 3/15/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling online geplaatst om thuis te laten bezorgen. 3 items besteld. Bij bezorging 1 item niet geleverd gekregen. Kan gebeuren. Gebeld en item zou nageleverd worden maar dan later op de avond ivm de drukte. Na enig aandringen item toch geleverd gekregen binnen 10 min. Opzich prima nieuwe toko echter lijkt het op de macdonalds... indien je meer dan twee items besteld dan worst er snel wat vergeten. 3/12/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
One of the hand rolls missed avocado, the rest of pieces had very little fish inside, mostly cucumbers 3/9/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zie mijn mail van zojuist.. 3/9/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 3/7/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker 3/6/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden 3/6/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag iets meer soja saus 3/1/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/28/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/28/2024
Sushi Time 5 stars after 3555 reviews
Sushi Time