Reviews


4 stars after 557 reviews
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vroeg om de surf & turf roll en kreeg een andere roll met zalm er in en gerookte zalm er op. Dit is in november ook al een keer gebeurt,. 2/28/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In één woord: vreselijk. Niet te doen en ben tot nu (6 uur in de ochtend, die dingen kwamen steeds naar boven ) nog steeds misselijk van deze vieze sushi’s. 35 euro de prullenbak ingegooid. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon weer genoten 2/16/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Handroll niet zo vers Loempia’s koud 2/16/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pokebowl was deels gesneden en stuk minder dan vorige keer. Weer een langere bezorgtijd dan eerder aangegeven zonder bericht 2/10/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben bijna 2 uur op onze bestelling gewacht 2/10/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima. 2/2/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had aangegeven geen wakame in de pokebowl te willen en geen gember etc bij de bestelling te willen. Hier is volgens mij niet naar gekeken aangezien ik gewoon wakame in de pokebowl had en de extra gember etc ook gewoon had. Daarnaast had ik super veel rijst en geen avocado in de pokebowl. Ben betere kwaliteit gewend van sushitime Baarn maar vind het de laatste 3 maanden steeds minder goed 2/2/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/1/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima in orde 1/29/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We miste 1 gerechtje en dat werd direct nabezorgt. Zo ontzettend snel en attent! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als ik op de website aanvink geen chopsticks wens te ontvangen. Waarom krijg ik er dan 4? Bedankt. Maar ik kom om in de chopsticks. 1/16/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Allemaal 5 sterren 1/15/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kreeg alleen ipv 4 tonijn 4 krab , 8 krab... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 1/13/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Half uur te laat bezorgd 1/9/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima in orde. Sushi heel lekker. Bestelling op tijd. 1/6/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top en optijd! 1/4/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten (zoals altijd), alleen jammer dat de wakame, die we wel betaald hebben, er niet bij geleverd was. Maar het was vast een bijzonder drukke dag, dus begrip van onze kant is er ook wel. We hopen nog vaak van jullie heerlijke gerechten gebruik te maken. 1/1/2024
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling werd mooi op tijd bezorgd en ik heb ervan zitten smullen! Was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Edamame was (ijs)koud, geen saus bij mini loempia's, geen wasabi. 12/30/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was prima en vers 12/28/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en de bezorging was stipt op tijd en dat op 2 e kerstdag. De website is wat rommelig en er ontstaat onduidelijkheid wat nou het adres in Baarn is. Brinkstraat of Nieuw Baarnstraat. Op de website staat Brinkstraat maar die blijkt volgens een aantal klanten niet te kloppen. 12/27/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ze waren verrukkelijk! Alle gasten genoten van heerlijk diverse soorten feestelijk opgemaakte sushi's 12/26/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Waardeloos! Bezorging was wederom ruim 30 minuten later dan aangegeven bezorgtijd. Daarbij was er een item niet leverbaar à EUR 3,95 waar ik wel gewoon voor betaald had. Nog geen refund voor gekregen! Die waardeloze planning en aflevering is niet de eerste keer, vandaar deze review. Sushi's waren droog, oude sushirijst? Ze vielen uit elkaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/24/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb iets anders gekregen dan in de beschrijving en op het plaatje stond This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/24/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Website niet overzichtelijk. Kortingscode deed het niet en er zat geen wasabi bij, super jammer. Sushi verder wel lekker/zoals gewoonlijk 12/22/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Beste Sushi time, ik heb net voor heel veel geld 4 poke bowls bij jullie besteld, met zalm. Maar ook met knetterhete mayonaise eroverheen. Het was mij niet duidelijk dat het zo pittig zou zijn. Voor onze 3 kids niet te doen. Na een telefoontje blijkt dat het mogelijk is dat je ook voor een alternatieve saus kan kiezen. Waar had ik dat kunnen lezen, waar had ik dat kunnen zien op de website? 12/22/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hi dit was een avond die niet zo goed ging.. levering 60 minuten later maar heel netjes gebeld van te voren. En je zag wel dat de rolls waren afgeraffeld door de tijdsdruk maar wel heerlijke smaken! 12/16/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi geleverd zonder wasabi. Want die was op. Je levert toch ook geen patat zonder mayo die je besteld heb….? Zelf naar de supermarkt om wasabi te halen. 12/15/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt top! 12/15/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Beetje jammer dat de bestelde boontjes niet bij de order zaten. Maar als het goed is ga ik dat bedrag teruggestort krijgen op mijn rekening. We gaan het zien. 12/11/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zeer slechte opmaak van de sushi: veel te grof gesneden sashimi, op meerdere suhsi ontbraken grote delen van de nuri, rijst was een grote bol/klomp. Alles leek wel door een 'stageair' te zijn opgemaakt. Nooit eerder meegemaakt terwijl we hier regelmatig sushi bestellen 12/4/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/2/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/2/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Nigiri sushi was slecht: veel te veel rijst, en de tonijn leek zelfs bedorven. 11/27/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, maar ze kwamen anderhalf uur later ivm verbouwing locatie Baarn, wat niet vooraf was aangegeven? 11/27/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna 2 uur gewacht. 2 x gebeld, service ad telefoon was echt keurig maar sorry 19:06 besteld en om 20:55 aankomst,? Dat kan echt niet! Sushi viel tegen, veel rijst tov rest van vulling. Erg jammer want de week daarvoor bestelde iemand bij jullie en dat was zo goed. Vandaar dat ik dacht, laat ik ook eens bestellen 😭😭 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vestiging Baarn bleek dicht. Dit is niet vermeld op de site. Sushi moest uit Hilversum komen. Was daardoor veel te laat. Wel even netjes gebeld. Helaas ook geen wasabi en gember toegevoegd. Sushi viel uit elkaar. Kortom: dit was niet best… 11/24/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was wel lekker maar weinig Advocado en mocht wel iets meer rijst 11/23/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
IK had de Cruchy actiebox, maar die viel een beetje tegen, normaal vind ik de sushi van Sushi time veel lekkerder, dus zal deze niet snel weer bestellen. Helaas werkt de eigen website van ST niet heel soepel, heel vaak wordt het mandje zomaar geleegd. 11/20/2023
Sushi Time Baarn Brinkstraat 10 035-5448964
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas was de borrel box koud This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Sushi Time 5 stars after 3555 reviews
Sushi Time